
מתכון בסיסי:
1 כוס עדשים שחורות, מים, תבלינים לפי הטעם.
יש לשטוף את העדשים ולסנן, להניח בסיר עם המים. כמות המים צריכה להיות 5 סמ מעל כיסוי העדשים בסיר, להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה עם מכסה סגור כ 25-דקות עד לריכוך {יש להזהר שלא יתפרקו}.
לאחר מכן לסנן את עודפי המים.
את התבלינים יש להוסיף לפני סוף הבישול ולערבב. ניתן לשלב עם 1 בצל חתוך לקוביות שטוגן עד להזהבה במחבת עם 1 כפית שמן זית ולאחר מכן לערבב עם העדשים
ולהגיש חם.
בתאבון
רכיבים: עדש שחור טבעי.
מידע על אלרגנים: עלול להכיל גלוטן חיטה, סויה, שומשום, שקדים ואגוזים.
